ByOn Everyday is party perfect

Eigentijds Scandinavisch design met een klassieke touch, dat is waar het Zweedse merk ByOn voor staat. Bijzondere eyecatchers die een speciaal plekje in huis verdienen of mooi gecombineerd kunnen worden, mix & match er lekker op los. Vernieuwend, een tikkeltje eigenwijs en met een twist! 

 

Lees meer

ByOn Groothandel

Byon is het merk dat nooit stopt met het ontdekken van nieuwe speelse kleurencombinaties, patronen, vormen en structuren. Het ontwerp is functioneel op een ingenieuze manier waarbij nieuwsgierigheid altijd het persoonlijke element naar boven haalt in alles wat gecreëerd wordt. Byon houdt ervan om te verrassen en doet dat met nederigheid en een groot hart. Omdat het heel bijzonder voelt om deel uit te maken van iemands huis, open te staan ??voor nieuwe ideeën en innovatie een eigen interieur naam te geven. 

 

Duurzaamheid ByOn

Het moet gemakkelijk zijn om goede keuzes te maken, wat een essentieel onderdeel is van de ontwikkeling van ons duurzaamheids werk. Bij Byon leggen we grote nadruk op duurzaamheid in onze processen en nemen we verantwoordelijkheid voor de invloed van onze activiteiten op mens en milieu. We hopen natuurlijk dat je tevreden bent met je gekochte producten maar ook met ons als bedrijf. Als onderdeel van de New Wave Group streven we naar actief duurzaamheidsweek naar een visie van duurzame groei waarbij zakelijke oplossingen niet alleen financieel gunstig zijn, maar ook duurzaam vanuit sociaal en milieuperspectief.

 

Wat het grootste verschil maakt, is de manier waarop we onze dagelijkse werkzaamheden uitvoeren. Daarom werken we aan de integratie van duurzaamheidsthema's in onze core business. Het werk omvat bijvoorbeeld verbeterde arbeidsomstandigheden in productielanden, vooruitstrevend chemisch werk en het stroomlijnen van transport en logistiek. Ons gemeenschappelijke hoofddoel met het duurzaamheidswerk is om producten te creëren met een zo lang mogelijke levensduur, om de negatieve impact van het product op mens en milieu tijdens zijn levenscyclus te minimaliseren.

 

In ons werk houden we rekening met alle drie de dimensies van duurzaamheid: sociaal, ecologisch en economisch. Een van onze sterke punten is dat we in de productielanden onze eigen MVO-medewerkers hebben die zich fulltime met deze thema's bezighouden. Het werk omvat bijvoorbeeld verbeterde arbeidsomstandigheden, vooruitstrevend chemisch werk en het stroomlijnen van transport en logistiek. Door interne controles in combinatie met onafhankelijke beoordelingen zorgen we ervoor dat onze producten onder goede sociale omstandigheden worden geproduceerd en geen schadelijke chemicaliën bevatten.