Kumai Geniet van iedere dag

Bij KUMAI vinden wij het belangrijk dat iedereen de tijd neemt om te genieten en ontspannen. Doorbreek de dagelijkse sleur en ervaar het wellness gevoel thuis of onderweg. Puur genieten noemen wij dat. Zonder toevoeging van onnodige ingrediënten, dierlijke producten en dierproeven.

 

Lees meer

Kumai Groothandel

Kumai staat voor puur, genieten en ontspannen. De collectie bestaat uit kwalitatieve vegan verzorgingsproducten, geschikt voor alle huidtypen. Iedere lijn heeft een kenmerkende uitstraling en geur. 

 

De collectie van Kumai

Door de aantrekkelijke verpakkingen en fijne geuren is KUMAI het perfecte cadeau om te geven, te kopen of te krijgen. Van shampoo, body cream tot room spray, er is voor iedereen een KUMAI product!

 

Kumai Shadow Musk wordt gekenmerkt door de zwart met gouden verpakkingen en heeft een bijzondere geur van dennen, muskus en hout. 

 

Kumai Silky Mist heeft een natuurlijke uitstraling, met witte accenten. De lijn heeft een heerlijke geur van rozemarijn, magnolia en jasmijn. 

 

Kumai Citrus Groove past dankzij de chique groene kleur in ieder interieur en heeft een verfrissende geur van muskus, hout en citrus. 

 

Kumai Dark Cypress is strak vormgegeven met zwart en wit en heeft een typerende geur van muskus, jasmijn en rozen.

 

Kumai Botanic V is met haar ongecompliceerde uitstraling een favoriet bij velen. De lijn heeft een zomerse geur van grapefruit, aardbei, citrus, roos en citroengras.

  

Be Mellow is de nieuwste KUMAI lijn en wordt gekenmerkt door de aroma’s peer, vallei lelies, patchouli, musk, neroli, rozen, flower de luce & muskzaad. De geur is bloemig, kruidig en aards. Naast volledig vegan en dierproefvrij, is deze lijn ook in een duurzaam jasje gestoken. Voor de flacons is gebruik gemaakt van gerecyclede PET flessen. De doppen en pompjes zijn gemaakt van tarwestro. Dit is een duurzaam ‘plastic’, gemaakt van de overblijfselen van de oogst van tarwe.