Leeff Life is all about moments

Leeff laat zich inspireren door de momenten die er écht toe doen. Die waardevolle stukjes tijd die o zo goed voelen. En die je het liefst voor altijd zou willen bewaren. Je maakt ze mooi met de prachtige producten van Leeff. 

Life is all about moments!

 

Lees meer

Het merk Leeff - Groothandel Leeff

Leeff is een herkenbaar Nederlands merk dat staat voor warmte, eenvoud en kwaliteit. De Leeff woonaccessoires zijn ontworpen om te genieten van de mooie momenten in het leven die er echt toe doen. Dek de tafel met het gezellige servies van Leeff zoals borden kommen, kopjes en karaffen. Geef een ruimte sfeer met een kandelaar of lantaarn van Leeff met bijpassende Leeff kaarsen in diverse kleuren. Geniet van een borrel met vrienden door lekkers te serveren op een houten Leeff serveerplank. 

 

Geef Leeff cadeau

De diverse handzeep, douchegel, shampoo, afwasmiddel en desinfectie gel van Leeff zijn heerlijk geurende producten met een stijlvol uiterlijk. De producten zijn voorzien van een fijne quote die matchen. De producten zijn hierdoor ook heel leuk om cadeau te doen aan een dierbaren of om te verwerken in een cadeaupakket. Een ander leuk cadeau item is een van de 12 verschillende Leeff thee met allemaal een eigen unieke smaak met bijpassende quote.