Lie Gourmet Food

Lie Gourmet heeft een mooie collectie food items met een stoer en uniek Deens design. Het merk staat daarnaast voor hoge kwaliteit, natuurlijke ingrediënten uit Frankrijk, verrassende smaken, gedeeltelijk glutenvrije producten en klassieke recepten met een twist. 

 

Lees meer

Lie Gourmet Groothandel

Lie Gourmet verrijkt het leven van alledag en verwent je zintuigen met originele lekkernijen geïnspireerd op de Franse keuken. Een eenvoudige manier om kwaliteit en klassieke smaak toe te voegen waardoor de maaltijd een beleving wordt met ruimte voor aanwezigheid. Sinds 2014 serveert het Deense merk zintuiglijke eetervaringen op mooi vormgegeven potjes. Vele jaren geleden verloor oprichtster Caroline Lie Korsgaard haar hart aan Frankrijk. Naar de goede ingrediënten, naar de gastronomie van het dagelijks leven, naar la vie française. Tegenwoordig vormen haar passie en gevoel voor smaak en esthetiek de kern van het Deense merk LIE GOURMET, waar de inspiratie voor de exquise lekkernijen grotendeels uit de Franse keuken komt zoals die zich thuis ontvouwt. 

 

De collectie van Lie Gourmet

Lie Gourmet maakt het gemakkelijk om je zintuigen de hele dag door te verwennen. Elk product is gevuld met liefde en smaak. Aan de andere kant zijn ze verstoken van fijne sensaties, additieven en met minimale conservering, evenals steeds meer lekkernijen zonder gluten en lactose om te voldoen aan de grote vraag naar precies dat soort producten. Lie Gourmet streeft er continu naar om de trends in food voor te blijven, en de combinatie van voortreffelijke kwaliteit, originele recepten met een twist en een mooi en stijlvol uiterlijk blijkt velen aan te spreken. In de collectie van Lie Gourmet vindt je diverse zout en peper grinders, biologische olijfolieen, snacks voor de borrel, suikers met smaakjes, chocolades om cadeau te doen, diverse smeersels voor de borrel zoals hummus, tapenade, pesto, mosterd en olijven. Ook vind je bij Lie Gourmet geschenkpakketten voor elke gelegenheid zoals voor kerst, Pasen, een bbq, voor een verjaardag en voor Valentijnsdag.