EQUA For your health and nature's wealth

Equa heeft een fantastisch assortiment herbruikbare drinkflessen. Het merk staat voor kwaliteit en een schoner milieu. Per jaar wordt er genoeg plastic weggegooid om 4 keer rond de aarde te cirkelen. Het duurt ongeveer 450 jaar om een plastic fles voor eenmalig gebruik te ontbinden. Leuk weetje: een Equa-fles vervangt per jaar ongeveer 217 wegwerpflesjes.

 

Lees meer

Het merk Equa - Groothandel Equa

Equa heeft een fantastisch assortiment van diverse herbruikbare drinkflessen. Glazen drinkflessen maar ook 100% recyclebaar BPA-vrij plastic dat zorgt voor een lange levensduur van de fles. De collectie van Equa bevat ook drinkflessen van roestvrij staal waarvan sommige dubbelwandig zijn zodat het drinken langer warm of gekoeld blijft. De flessen van Equa maakt water drinken leuker en makkelijker. Het merk staat voor kwaliteit, puur en zuiver water drinken & een schoner milieu. 

 

Equa en duurzaamheid

Elk jaar wordt er genoeg plastic weggegooid om 4 keer om de aarde te cirkelen, het kost ongeveer 450 jaar voordat plastic is afgebroken. Wist je dat een equa-fles ongeveer 217 wegwerpflesjes per jaar vervangt? Sinds dag één runnen we ons bedrijf op een milieuvriendelijke manier. Van het kiezen van hoogwaardige en duurzame materialen voor onze flessen tot het verkleinen van onze ecologische voetafdruk door onze productiepartners dichter bij elkaar te brengen. Wij geloven in het goede voorbeeld geven en hopen andere bedrijven te inspireren!

 

Equa geeft om je welzijn

Wist je dat tot 60% van je lichaam uit water bestaat? Het betekent dat een goede hydratatie een belangrijke rol speelt in onze gezondheid. Het helpt om een goede spijsvertering te behouden, het risico op chronische ziekten te verlagen en vermoeidheid te verminderen. Equa-flessen kunnen je hierbij helpen. Gemaakt van hoogwaardige materialen, ze zijn veilig in contact met eten en drinken.

 

Het creëren van bewustzijn

Een groot deel van onze marketing richt zich op het informeren van ons publiek over duurzaam leven en het belang van hydratatie. Wij werken veel samen met social media influencers, dat zijn grote spelers en spelen een belangrijke rol bij het vergroten van het bewustzijn over duurzaamheid. Ook doen wij regelmatig mee aan opruimacties en dat vinden we geweldig.