Norländer GA OP AVONTUUR

Norländer is voor iedereen die niet van stilzitten houdt. Of je nu veel onderweg bent, vaak in de sportschool te vinden bent, gaat wandelen of fietsen in de buitenlucht, er is altijd een Norländer product dat past bij jouw avontuur.

 

Lees meer

Norländer groothandel

Norländer staat al sinds 1996 voor eigentijds, sportief en avontuurlijk. De afgelopen jaren is Norländer uitgegroeid tot een merk dat méér is dan alleen reisproducten. De collectie bestaat uit tassen, trolleys, reisartikelen, sport- en outdoor producten.

 

De collectie van Norländer

Norländer is voor iedereen die niet van stilzitten houdt. Of je nu veel onderweg bent, vaak in de sportschool te vinden bent, gaat wandelen of fietsen in de buitenlucht, er is altijd een Norländer product dat past bij jouw avontuur. In de reizen & onderweg collectie vind je trolleys, backpacks, sporttassen, weekendtassen, tassen voor op de fiets en picknick- en koeltassen. De trolleys zijn bijna allemaal cabin size en verkrijgbaar in hard- en soft case. De fitness collectie bestaat uit sportaccessoires voor je home workout en voor de echte buitenmens mogen onze fiets-, camping- en tuinartikelen niet ontbreken!