Pineut Maak er wat moois van!

Pineut is hét DIY-merk dat verrassende cadeaus biedt voor elk geefmoment in het jaar, waarmee jij iemand echt een blijk van waardering kan geven. Zo geef je iemand gemakkelijk een genietmomentje cadeau. Een genietmoment voor jou is direct een kans voor een ander.

 

Lees meer

Over Pineut - Groothandel Pineut

De producten van Pineut zijn leuke en lekkere zelfmaak cadeaus. Super Leuke cadeaus om te geven maar ook om te krijgen. De collectie van Pineut bestaat uit diverse lijnen zoals bijvoorbeeld; glazen flessen met een mix voor een lekkere cake of koekjes, diverse zakken met een DIY-borrelbrood mix wat weer goed te combineren is met een van de DIY-tapas dips. Een borrel is niet natuurlijk niet compleet zonder een goede borrel zoals een van de DIY- likeuren, Glühwein of Sangria. Serveer hierbij het tafelwater bij die te verkrijgen is in verschillende lekkere varianten. Het leuke is dat deze smaakmakers al in een mooie glazen karaf worden geleverd die je kan blijven hergebruiken, het is alleen een kwestie van water toevoegen. Kijk ook eens naar de soepmixen van Pineut waarmee je binnen een handomdraai een duurzame en lekkere maaltijd op tafel serveert. Bonbons fan? Dan moet je zeker een van de DIY Bonbons proberen! Hoe leuk is het om ze eens zelf te maken.  

 

De ingrediënten van Pineut

Bij Pineut besteden ze tijd en zorg bij het selecteren van de juiste leveranciers. Zo wordt er doelbewust gekozen voor de aanschaf van kruiden en specerijen die de lokalen ondernemerschap stimuleert. Door het lokaal te houden blijft de afstand van het transport ook zo klein mogelijk. Bij Pineut vinden ze het ook belangrijk dat de boer een eerlijke prijs krijgt voor zijn producten.

 

Het Pineut Productiehuis

Je eigen lot bepalen en met plezier door het leven stappen. Bij Pineut vinden ze dat iedereen die mogelijkheid moet hebben. Alle pineut producten bieden namelijk directe kansen voor mensen die aansluiting missen of simpelweg even achterop zijn geraakt. 

 

In het Pineut productiehuis werken de Pineut helden en heldinnen met veel plezier aan de mooiste producten. Bij het productiehuis staan werkplezier, persoonlijke ontwikkeling en groei centraal. Hier worden de Pineut producten samengesteld, ingepakt en verzonden. Hoe meer producten hier worden gemaakt, hoe meer kansen ze kunnen bieden voor een ander. En 1% van de omzet doneert Pineut aan een goed doel. Sociaal genieten dus!