Sagaform Timeless Design

Het Zweedse designmerk Sagaform staat voor innovatief, betaalbaar en functioneel. Mooie designitems voor de keuken, de aangeklede tafel en om iemand anders mee te verrassen. Verpakt in een stijlvolle gift-verpakking waardoor het net zo leuk is om te geven als te krijgen. Welcome to our world of gifts!

 

Lees meer

Sagaform groothandel

Sagaform begon in 1996 in Sagagatan in Borås, Zweden met als doel producten te creëren die in elk huishouden passen. Deze tijdloze accessoires noemen we Swedish Originals. Functionele kwaliteit producten die zorgen voor het creëren van saamhorigheid, die zijn gemaakt om generaties lang door gezinnen te worden gewaardeerd en gebruikt. Onze Swedish Originals zijn makkelijk in de smaak te vallen en altijd makkelijk weg te geven als cadeau.

 

De producten van Sagaform 

Bij Sagaform vind je een breed assortiment aan diverse duurzame producten. Denk hierbij aan De Sagaform glazen, Sagaform mokken, Sagaform servies, Sagaform keukenaccessoires, Sagaform BBQ accessoires. Sagaform plaids en textiel, Sagaform tassen, Sagaform vazen en kandelaars. 

 

Sagaform en duurzaamheid

Bij Sagaform leggen we grote nadruk op duurzaamheid in onze processen en nemen we verantwoordelijkheid voor de invloed van onze activiteiten op mensen en het milieu. Daarom werken we aan de integratie van duurzaamheidsthema's in onze core business. Het werk omvat bijvoorbeeld verbeterde arbeidsomstandigheden in productielanden, vooruitstrevend chemisch werk en het stroomlijnen van transport en logistiek. Ons gemeenschappelijke hoofddoel met het  duurzaamheids werk is om producten te creëren met een zo lang mogelijke levensduur, om de negatieve impact van het product op mens en milieu tijdens zijn levenscyclus te minimaliseren. In ons werk houden we rekening met alle drie de dimensies van duurzaamheid: sociaal, ecologisch en economisch. Een van onze sterke punten is dat we in de productielanden onze eigen MVO-medewerkers hebben die zich fulltime met deze thema's bezighouden. Het werk omvat bijvoorbeeld verbeterde arbeidsomstandigheden, vooruitstrevend chemisch werk en het stroomlijnen van transport en logistiek. Door interne controles in combinatie met onafhankelijke beoordelingen zorgen we ervoor dat onze producten onder goede sociale omstandigheden worden geproduceerd en geen schadelijke chemicaliën bevatten.