Wondercandle Fire of emotions

Een mooi en sprankelend cadeautje voor allerlei vieringen en evenementen, daarvoor ben je bij Wondercandle aan het juiste adres. Wondercandle produceert sterretjes in Duitsland in samenwerking met de non-profitorganisatie Lebenshilfe e.V. die mensen met een beperking in dienst heeft. Elk product komt met een luxe, handgemaakt sterretje in de leukste vormen (of leeftijden) die gegarandeerd voor extra sparkles zorgt bij de ontvanger. Ook perfect als extra decoratie voor op een taart of andere feestelijke lekkernij!

 

Lees meer

Over het merk Wondercandle

Het klassieke sterretje, maar dan in verschillende originele vormen en toegevoegd aan de leukste producten: dat is Wondercandle. Ontdek de collectie cadeautjes, cancakes, wenskaarten en wondercakes. Allemaal voorzien van een mooie boodschap en leuk design. Een sprankelend merk geschikt voor verschillende feestelijke gelegenheden, het hele jaar door. Om bijzondere momenten nog specialer te maken. Life is better with sparkles!

 

De collectie van Wondercandle

De producten worden met de hand gemaakt en dat maakt de producten van Wondercandle uniek. Wondercandle werkt voor de productie samen met een sociale werkplaats. Het plezier waarmee de mensen de Wondercandle producten in elkaar zetten, onderstreept de boodschap van het merk. Wondercandle wil vooral positieve emoties opwekken met hun producten. Wondercandle: Fire of Emotions.