Agropošta Post uit de natuur

Agropošta betekent letterlijk “post uit de natuur”. 100% biologische limonade, met liefde en zorg bereid. Eigenlijk zijn de siropen vloeibare liefdesbrieven. Met veel zorg en respect voor de natuur worden de ingrediënten met de hand geplukt. Alleen het beste fruit en de beste planten worden uitgekozen en verwerkt tot Agropošta siropen. Zo is iedere druppel siroop van topkwaliteit. Goed om te weten: al de producten zijn glutenvrij, vegan, gemaakt met puur biologische ingrediënten en zonder kunstmatige toevoegingen of conserveringsmiddelen.

 

Lees meer

Groothandel Agropošta

In 2011 startte de Kroatische familie Svaic met het maken van siropen met als merknaam Agropošta, dat ‘post uit de natuur’ betekent. In deze familie wordt de kennis van planten, kruiden en fruit al generaties aan elkaar doorgegeven en is naast de liefde voor natuur de basis voor de ambachtelijke limonadesiropen van Agropošta.

 

Natuurlijke ingrediënten van Agropošta

Voor de natuurlijke limonadesiroop gebruikt Agropošta uitsluitend fruit en planten van de hoogste kwaliteit. Alles wordt met de hand geplukt en ook verwerkt zonder dat er grote machines aan te pas komen. Op die manier weten ze bij Agropošta zeker dat alleen het allerbeste terechtkomt in de biologische siropen. En, minstens zo belangrijk: ze kunnen er daardoor voor zorgen dat alleen geplukt wordt wat er nodig is, zonder de plant te beschadigen. Zo kan er ieder jaar opnieuw worden geoogst van dezelfde planten en struiken. Wat ook goed is om te weten is dat de siropen glutenvrij en vegan zijn en dat er geen kunstmatige toevoegingen of conserveringsmiddelen in zijn verwerkt.

 

De verrassende smaken van Agropošta

De biologische limonadesiropen zijn er in verschillende smaken, van meer traditionele smaken zoals aardbei en citroen tot verrassende smaken zoals lavendel, salie en citroengras-gember. Voeg plat of bruisend water toe voor een verfrissende limonade of gebruik de siropen om heerlijke cocktails of mocktails te maken.