Jens Living Maak van je huis een thuis

JENS Living (voorheen SENZA) staat voor sfeervol, gezellig en stoer. Door het gebruik van natuurlijke materialen en kleuren passen de artikelen in ieder interieur. Wat in 2017 is ontstaan met een kleine collectie kaarsenhouders en plaids is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een sterk home & living merk met een ruime collectie producten voor een knus huis, een stijlvolle keuken en een gezellige avond samen. JENS Living vindt het belangrijk dat iedereen van zijn of haar huis een warm thuis kan maken, een plek om te genieten van de alledaagse dingen, alleen of met elkaar.

 

Lees meer

JENS Living groothandel

JENS Living is voor iedereen die van zijn huis een thuis wilt maken. In 2017 zijn ze begonnen (onder de naam SENZA) met een kleine collectie kaarsenhouders en plaids. In de afgelopen jaren heeft JENS Living zich ontwikkeld tot een sterk home & living merk. Het merk staat voor sfeervol, gezellig en stoer. Door het gebruik van natuurlijke materialen en kleuren passen de woon- en kookaccessoires in ieder interieur. De collectie bestaat uit ruim 500 producten voor een knus huis, een stijlvolle keuken en een gezellige avond samen.

 

De collectie van JENS Living

Bij JENS Living vinden ze het belangrijk dat iedereen van zijn of haar huis een warm thuis kan maken, een plek om te genieten van de alledaagse dingen, alleen of met elkaar. De Taste of Living collectie bestaat uit plaids, kaarsenhouders en eigentijdse plantenbakken en bloemvazen.